Letöltések

Kaposhomoki HÉSZ módosítása_véleményezés

HIRDETMÉNY

 

Kaposhomok településrendezési eszközök 3.sz. módosítás partnerségi egyeztetéséről

 

Tájékoztatjuk Kaposhomok település közigazgatási területén ingatlannal rendelkezni jogosult természetes vagy jogi személyt vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetet, székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetet, székhellyel bejegyzett civil szervezetet, hogy Kaposhomok község önkormányzatának képviselő-testülete kezdeményezte Kaposhomok településrendezési eszközök 3.sz. módosítását az alábbiak szerint:

A belterület és a Kapos-folyó közötti területen kialakítani tervezett 5 telken -telkenként 500 kW-nál kisebb villamos teljesítményű – napelemes kiserőmű létesíthető legyen.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a képviselő testület a 74/2017. (XI.20.) számú határozatában döntött a településrendezési eszközök módosításának kezdeményezéséről.

Településképi Arculati Kézikönyv

Kedves Kaposhomoki Lakosok!

Folyamatosan készül a Településképi Arculati Kézikönyv. Jelenleg, a véleményezés szakaszában vagyunk. Kérem, Ön is olvassa el! Az észrevételeit, javaslatait várjuk a homokugyintezo@gmail.com e-mail címre vagy keressen minket személyesen, nyitvatartási időben az önkormányzat épületében.

 

Köszönjük a segítségét!

Működési engedéllyel rendelkezők nyilvántartása Kaposhomok

Kaposhomokért Nonprofit Kft. alapító okirat


Fel