I. Kaposhomoki Gyereknap a Kultúra Jegyében 2017.

2017. 05. 28., vasárnap, 09:00

A 2017-es esztendőben, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága 300.000 Ft-al támogatta az "I. Kaposhomoki Gyereknap a Kultúra Jegyében" elnevezésű rendezvényünket. Ezúton is köszönjük a támogatást!

A színes programokkal tarkított eseményen, a kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget:
- Szalai Teodóra irányításával a gyerekek feldíszítették a program végén felavatott új színpadot
- a Terra-Szövetség Hagyományőrző Egyesülete, középkori élményműhellyel, továbbá interaktív bemutatókkal kedveskedett
- a Hangolda Együttes, népdalokat és megzenésített verseket adott elő
- Kakas József kosárfonó népművész, a vesszőfonásra tanította a helybelieket és 18 féle népi játékot mutatott be a gyerekeknek
- a trambulin, a kosárpalánk, a ping-pong asztal, a "petáng" és minden más sporteszköz egész nap kemény munkában volt a gyerekek révén 

:)
...volt még gyümölcs, jégkrém, csokoládé, finom ebéd és kalács! :)
Gál Jani, oldalkocsis motorjával egész nap rótta a köröket. A napot kerékpárversennyel, kötélhúzással, apa-fia és anya-lánya focimeccsekkel zártuk.

Kaposhomok Község Önkormányzatának nevében, ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget, illetve atámogatást külön az önkéntes segítőinknek, továbbá a Kaposhomoki Szabadidő és Sportegyesületnek, a Kaposhomoki Polgárőr Egyesületnek, a Kaposhomokért Nonprofit Kft-nek és a Ködből Palotát Egyesületnek.


Fel