Nagy sikere volt a kaposhomoki kulturális gyereknapnak

2017. 08. 28., hétfő, 10:57

A 2017-es esztendőben, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága 300.000 Ft-al támogatta az      "I. Kaposhomoki Gyereknap a Kultúra Jegyében" elnevezésű rendezvényünket. Ezúton is köszönjük a támogatást!

A színes programokkal tarkított eseményen, a kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget:

- Szalai Teodóra irányításával a gyerekek feldíszítették a program végén felavatott új színpadot

- a Terra-Szövetség Hagyományőrző Egyesülete, középkori élményműhellyel, továbbá interaktív bemutatókkal kedveskedett

- a Hangolda Együttes, népdalokat és megzenésített verseket adott elő

- Kakas József kosárfonó népművész, a vesszőfonásra tanította a helybelieket és 18 féle népi játékot mutatott be a gyerekeknek

- a trambulin, a kosárpalánk, a ping-pong asztal, a "petáng" és minden más sporteszköz egész nap kemény munkában volt a gyerekek révén :)

...ezen kívül volt még gyümölcs, jégkrém, csokoládé, finom ebéd és kalács! :)

Gál Jani, oldalkocsis motorjával egész nap rótta a köröket. A napot kerékpárversennyel, kötélhúzással, apa-fia és anya-lánya focimeccsekkel zártuk.

Kaposhomok Község Önkormányzatának nevében, ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget, illetve a támogatást az önkéntes segítőinknek, továbbá a Kaposhomoki Szabadidő és Sportegyesületnek, a Kaposhomoki Polgárőr Egyesületnek, a Kaposhomokért Nonprofit Kft-nek és a Ködből Palotát Egyesületnek.


Fel